Waarmee ik jou kan helpen als interim professional

Ik ben inzetbaar voor het primair, voortgezet, middelbaar en hoger onderwijs. Het gros van mijn ervaring zit in VO, MBO en HBO instellingen.

Denk bijvoorbeeld aan interim ondersteuning bij: 

  • (Project)management van specifieke opdrachten zoals het implementeren van een nieuw of aangepast onderwijsprogramma, het doorlopen van een visitatietraject of het vlot trekken van een project dat vastzit
  • Bedrijfsvoering terug op orde krijgen of optimaliseren
  • Verandermanagement zoals herstructureringen of fusies
  • Crisismanagement bij een plotseling vertrek van de zittende bestuurder of calamiteit in de school
  • Teammanagement om een vastgelopen team weer op de rit te krijgen
  • Dagelijkse operaties leiden als interim-directeur in een overgangsfase
  • On-the-job ondersteuning en coaching van coördinatoren, schoolleiders, opleidingsmanagers en/of directeuren

“Toine durft keuzes te maken en neemt medewerkers en organisatie daarin mee.

Hij is strategisch zeer sterk, doelgericht op zowel de lange als korte termijn. Toine heeft oog voor de duurzame inzetbaarheid van collega’s binnen de organisatie, waarbij hij je als persoon laat groeien. Kenmerkend voor zijn leiderschapsstijl: to the point, mensen op de juiste plek, ruimte biedend waar kan, sturend en doortastend waar nodig.”

Yvonne Reinders
Voormalig fasecoördinator FHP Sittard

FAQ | Interim professional

Voor welke regio’s ben je beschikbaar?

Ik ben afkomstig uit en woonachtig in Susteren, gelegen in het smalste stukje Limburg. Hier, onder de rivieren, heb ik mijn grootste netwerk en ben ik goed op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Maar reizen is voor mij geen probleem en ik ben voor specifieke projecten door heel Nederland inzetbaar, ook voorbij het zuiden van het land.

Wat zijn de kosten?

De kosten zijn afhankelijk van de aard en omvang van de opdracht, dus ik zal eerst meer informatie nodig hebben voordat ik een goede schatting kan geven. We beginnen daarom met een vrijblijvend gesprek, waarna je van mij een kostenindicatie krijgt.

Hoe snel kun je beginnen?

Over het algemeen kan ik snel beginnen, maar het hangt wel af van de aard en omvang van de  opdracht en je specifieke wensen. Bel me of mail me en je krijgt binnen 24 uur reactie van mij voor een specifieker antwoord.

Wat voor soort opdrachten heb je voorheen gedaan?

Zie mijn portfolio pagina voor een paar uitgelichte cases. En zie mijn CV voor een volledig overzicht. 

Staat jouw vraag er niet bij? Bel of mail me gerust.

Op zoek naar een interim professional?

Laten we praten over jouw doelen en uitdagingen. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek via 06 23 68 75 58 of mail naar toine@innovatingexcellence.nl.